Siguranța peștelui Dalmors-Grup

Siguranța peștelui Dalmors-Grup

Pentru siguranța clienților noștri, compania „Dalmors-Grup” SRL achiziționează pește doar de la furnizori de încredere care oferă toate certificatele de calitate și siguranța a mărfurilor care apar ulterior pe rafturile noastre. Pentru a fi siguri de calitatea și siguranța mărfurilor, producătorii noștri de încredere efectuează o congelare - șoc a peștelui imediat după prinderea acestuia, la o temperatură de -30 ° C și păstrând peștele la această temperatură timp de cel puțin 48 de ore. Apoi temperatura este redusă la -18 ° C și peștele este păstrat la temperatura dată timp de 2 luni. Acest proces permite să fie distruse toate bacteriile și paraziții nocivi, păstrând în același timp doar calitățile benefice ale peștelui și a produselor din pește, care este tipic pentru congelarea - șoc. Doar după prezentarea tuturor certificatelor și documentelor, noi achiziționăm pește. Fiind siguri că întregul proces tehnologic a fost urmat, „Dalmors-Grup” SRL oferă clienților săi doar pește gustos, sănătos și, cel mai important, sigur. Din păcate, este imposibil de verificat fizic fiecare pește la prezența bacteriilor sau paraziților, dar putem spune cu încredere că acestea sunt absolut inofensive, dacă are loc păstrarea, curățarea și prepararea corectă în condiții de casă. Reguli pentru prepararea și păstrarea peștelui acasă: Peștele trebuie păstrat la -18 ° C. Înainte de a găti, asigurați-vă că toate intestinele peștelui au fost extrase. Peștele trebuie să fie fiert timp de 15-20 de minute din momentul fierberii apei. Prăjire - cel puțin 15-20 de minute (pește mare trebuie tăiat anterior de-a lungul coastei). Se coace peștele cel puțin 30 de minute. În cazul afumării la cald, peștele este complet neutralizat de bacterii în momentul în care este deja preparat.

image

product name

Product Info

SKU: Category: Subcategory:
×