DESPRE COMPANIE "DALMORS-GRUP" SRL


   Compania "Dalmors-Grup" SRL a fost fondată în anul 2006 și este specializată în prelucrarea și comercializarea produselor naturale din pește din import și de pe piața autohtonă. Magazinele de pește Dalmors, oferă o gamă largă de produse din  pește și fructe de mare pentru consum.  Compania noastră vă pune la dispoziție produse de calitate de pește proaspăt; Carp, Somn, Știucă, Șalau, Fitofag, Caras , pește de Dunăre, pește oceanic proaspăt și fructe de mare din Mediterană precum și pește congelat, pește afumat, icre și produse din pește.

   Mașinile folosite la transport sunt dotate cu rezervoare concepute în mod special pentru această operațiune, de care dispune magazin de pește online, Dalmors-Grup. Apa este aerisită în permanență și temperatura acesteia este ținută la nivelul optim pe tot parcursul transportului. Prețul, în magazin de pește Chișinău, este calculat în funcție de cantitatea de pește și fructe de mare comandată și distanța de livrare. Pentru livrarea mai multor specii este nevoie de programare. Magazin fructe de mare, vă pune la dispoziție și această oportunitate. Echipa pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și relațiile excelente cu partenerii noștrii de afaceri reprezintă garanția faptului că oferim servicii de cea mai bună caliate. Compania noastră se bucură de aprecierea clieților noștri actuali și suntem siguri că și dumneavoastră veți fi mulțumiti de serviciile noastre. Suntem convinși că veți găsi în magazinele  noastre  fructe de mare și pește, tot ce vă doriți. Experienţa acumulată in magazinele de pește ne permite să oferim rapid și eficient un larg asortiment de produse de calitate înaltă și la preţuri accesibile atât persoanelor juridice (magazine) cât și consumatorilor casnici. Clienții fideli beneficiază de sistemul de reduceri.

   Clienții multumiți reprezintă un scop atins și este principala formă de publicitate și promovare. Pentru satisfacerea cererii și dorinţelor clienţilor noștri, compania a deschis 10 magazine specilalizate „FISH MARKET” atât în Chișinău cât și în Ungheni, Orhei, Bălţi pentru că vrem să fim mai aproape de consumatorii noştri. Iar pentru că   Intreprinderea „Dalmors-Grup” se extinde, din vara anului 2017 am deschis şi un magazin „FISH MARKET” în zona Telecentru, recent in iunie 2018 am mai deschis un magazin in zona Aeroportului.

image

product name

Product Info

SKU: Category: Subcategory:
×