fructe de mare
Fish
Market

Dalmors Grup este un expert producere din peste

   Mândria noastră este cea mai proaspăt pește și fructe de mare congelate din Moldova. Livrarea de fructe de mare este vocația noastră. Lucrăm  bine pentru a obține cele mai bune rezultate. Controlul riguros în fiecare etapă permite fructe de mare noastre să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate. O gamă imensă și prospețimea tuturor fructelor de mare sunt oferite întotdeauna! Oferim o oportunitate de a cumpara fructe de mare si asigurati-va de calitatea si prospetimea intregului asortiment. Transporturi directe de pește din mai mult de 10 țări. Geografia livrărilor de pește și fructe de mare - din      Canada în Ucraina. Mai mult de 500 de tipuri de fructe de mare. O gamă largă de fructe de mare este o adevărată plăcere pentru toți gurmanii și iubitorii de delicatese marine. Somonul proaspăt norvegian, tonul mediteranean și dorado, codul Atlantic, păstrăvul, bassul, stridiile, calmarul, caracatița și multe altele vă așteaptă!

Fish Market "Dalmors-Grup" este liderul pe piața Republicii Moldova

  Vă place peștele și fructele de mare, dar nu aveți timp de cumpărături? Nu-i nimic! Voi le comandați și noi ne ocupăm de livrare la domiciliu! De unde? De pe Dalmors-Grup.md.  Vă așteptăm cu drag pe site-ul magazinului nostru! Magazinul de pește Dalmors-Grup, vă așteaptă cu o varietate mare de pește și fructe de mare la un preț accesibil la cea mai înaltă calitate. Puteți să le cumpărați direct din unul din magazinele Fish Market sau să faceți comandă online sau pe telefon, iar noi organizam livrarea la domiciliul Dumnevoastră. Pe lângă faptul că fructele de mare sunt foarte gustoase, ele sunt o sursă importantă de Omega 3, vitamine și minerale. Atenție! Procurați produsele numai în magazine specializate.

Proprietăți utile ale fructelor de mare

   Peștele și fructele de mare, reprezintă un component important al unei alimentații echilibrate, iar livrarea acestora noi o garantăm. Fructele de mare sunt bogate în mai multe substanțe utile:

Aminoacizi; Omega-3; Proteine; Vitaminele D, B12, C, A; Fosfor; Iod; Zinc; Potasiu; Magneziu.

 Dacă procurați fructele de la "Dalmors-Grup" înseamnă că vă asigurați cu o alimentație sănătoasă și echilibrată. Peștele și fructele de mare sunt întotdeauna proaspete și sigure pentru a fi consumate.

Recomandat

Zilnic fructele de mare și peștele de la compania "Dalmors-Grup" sunt consumate de circa 30 000 de persoane!

Am acaparat încrederea Dumneavoastră și facem tot posibilul pentru a justifica încrederea fiecăruia dintre voi! Comandați fructe de mare cu livrare la domiciliu și savurați din delicatese!

Pagina principală Pagina principală Pagina principală Pagina principală Pagina principală Pagina principală Pagina principală