fructe de mare
Fish
Market

MIDII AFUMAT

MIDII AFUMAT
MIDII AFUMAT
MIDII AFUMAT
MIDII AFUMAT
MIDII AFUMAT
MIDII AFUMAT
MIDII AFUMAT
198.50 lei
per kg
Articul: 30091

Greutate pachet                      – -

Perioada de valabilitate          – 15 de zile

Temperatura de depozitare    – –  2 ... 0 С

Valoarea energetică este de  – 90 kcal

Informații nutriționale:

Proteine - 28 %

Grăsime - 2 %

 
 
Adăugați în coș
59.55 lei

Utilizarea de midii pentru oameni
   În primul rând, carnea de midii este o sursă foarte bogată de proteine ​​digerabile calitative. Beneficiul acestei proteine ​​este că conține multe aminoacizi esențiali și este foarte dietetic. În general, datorită proprietăților sale benefice, această carne poate înlocui carnea de animale domestice și pești. Dacă finanțele vor permite, bineînțeles.

   În țările de coastă, carnea de midii este luată cu entrenele. Nu există un gust deosebit al compoziției acestuia din urmă, dar conține un număr mare de acizi grași esențiali. Printre acestea - arachidonic, care este o componentă extrem de importantă a metabolismului normal în organism.

   Proprietăți utile de midii și că toate organele de crustacee contin cantitati mari de vitamine: vitamina A, vitamina B, vitamina PP. Acest complex este parte a compoziției chimice a midii intră în organism, acesta promovează normalizarea reacțiilor energetice, purificarea sângelui, îmbunătățește vederea și îmbunătățește imunitatea.

   Musselurile sunt utile pentru organismul uman și prezența vitaminelor. Cea mai importantă dintre toate vitaminele care alcătuiesc midii este vitamina B12. Este deficiența și tulburările asociate ale sistemului nervos și metabolismul cu care se confruntă vegetarienii care refuză să consume produse de origine animală. Și dacă motivele și principiile permit acest lucru, mielurile pot umple lipsa acestor vitamine cu o dietă atât de strictă.

   Dar, în timp ce aceste clame sunt la fel de simple și utile ca și ele, ele au, de asemenea, propriile nuanțe pe care trebuie să le cunoașteți atunci când le folosiți.

Opinii
Lăsați-vă feedbackul
Nume prenume *
Mesajul tău *
 
pentru a trimite
MIDII AFUMAT MIDII AFUMAT MIDII AFUMAT MIDII AFUMAT MIDII AFUMAT MIDII AFUMAT MIDII AFUMAT