fructe de mare
Fish
Market

Formular de înregistrare

înregistrare

Înregistrarea pe site-ul unui cabinet personal vă oferă posibilitatea:

1. Să creați o listă de produse care vă plac din catalogul nostru, pentru o vizualizare și comandare ușoară. În acest caz, nu trebuie să căutați de fiecare dată pentru produsele care vă plac într-un catalog mare.


2. Să primiți un buletin informativ de la noi cu o notificare că este posibil să cumpărați astăzi cu o reducere, precum și alte știri ale companiei noastre


3. Să vedeți istoricul comenzilor dvs., puteți vedea produsele pe care le-ați comandat mai devreme. În unele cazuri, acest lucru vă va ajuta să efectuați cu succes o comandă nouă.


4. Aici veți putea să vă editați datele personale și dacă este necesar, să schimbați parola de acces în contul dvs. personal.

Nume prenume *
E-mail *
Numărul de telefon *
Adresa *
Parolă *
Confirmați parola *
Sunt de acord cu site politică
Abonați-vă la newsletter
CAPTCHA
înregistrare
Autorizare

    Dacă v-ați înregistrat deja contul personal, trebuie doar să vă introduceți informația personală pentru a vă conecta. Pentru a face acest lucru, introduceți adresa dvs. de e-mail (adresa de e-mail) și parola.

 

          Bine ați venit!

 

E-mail *
Parolă *
Recuperarea parolei
Conectați-vă
E-mail *
 
Restabili
Formular de înregistrare Formular de înregistrare Formular de înregistrare Formular de înregistrare Formular de înregistrare Formular de înregistrare Formular de înregistrare