fructe de mare
Fish
Market

Magazin online de peste si fructe de mare

DESPRE COMPANIE "DALMORS-GRUP"

   Compania Dalmors-Grup a fost fondată în anul 2001 și este specializată în prelucrarea și comercializarea produselor naturale din pește din import și de pe piața autohtonă. Magazinele de pește Dalmors, oferă o gamă largă de produse din  pește și fructe de mare pentru consum.  Compania noastră vă pune la dispoziție produse de calitate de pește proaspăt; Carp, Somn, Știucă, Șalau, Fitofag, Caras , pește de Dunăre, pește oceanic proaspăt și fructe de mare din Mediterană precum și pește congelat, pește afumat, icre și produse din pește.

   Mașinile folosite la transport sunt dotate cu rezervoare concepute în mod special pentru această operațiune, de care dispune magazin de pește online, Dalmors-Grup. Apa este aerisită în permanență și temperatura acesteia este ținută la nivelul optim pe tot parcursul transportului. Prețul, în magazin de pește Chișinău, este calculat în funcție de cantitatea de pește și fructe de mare comandată și distanța de livrare. Pentru livrarea mai multor specii este nevoie de programare. Magazin fructe de mare, vă pune la dispoziție și această oportunitate. Echipa pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și relațiile excelente cu partenerii noștrii de afaceri reprezintă garanția faptului că oferim servicii de cea mai bună caliate. Compania noastră se bucură de aprecierea clieților noștri actuali și suntem siguri că și dumneavoastră veți fi mulțumiti de serviciile noastre. Suntem convinși că veți găsi în magazinele  noastre  fructe de mare și pește, tot ce vă doriți. Experienţa acumulată in magazinele de pește ne permite să oferim rapid și eficient un larg asortiment de produse de calitate înaltă și la preţuri accesibile atât persoanelor juridice (magazine) cât și consumatorilor casnici. Clienții fideli beneficiază de sistemul de reduceri.

   Clienții multumiți reprezintă un scop atins și este principala formă de publicitate și promovare. Pentru satisfacerea cererii și dorinţelor clienţilor noștri, compania a deschis 10 magazine specilalizate „FISH MARKET” atât în Chișinău cât și în Ungheni, Orhei, Bălţi pentru că vrem să fim mai aproape de consumatorii noştri. Iar pentru că   Intreprinderea „Dalmors-Grup” se extinde, din vara anului 2017 am deschis şi un magazin „FISH MARKET” în zona Telecentru, recent in iunie 2018 am mai deschis un magazin in zona Aeroportului.

 

Produsele Dalmors-Grup pot fi procurate în toată țara.

 

 

Produsele sunt reumplete din toate colțurile planetei noastre.

 

 

Sortiment de "Dalmors Grup"
Fructe de mare, un magazin online care reprezintă o gamă largă pentru dvs.:

 • produse proaspete și congelate;
 • frigul frig și frigider;
 • specialități;
 • fructe de mare sărate;
 • produse pește uscate;
 • conditii superbe de păstrare.

Avantajele magazinului online de pește și fructe de mare "Dalmors Grup"

 • 16 ani pe piață.
 • Mai mult de 500 de specii de pește.
 • Sistem de livrare la prețuri accesibile.
 • Reprezentanțe în cele mai mari orașe din republică.
 • Produse proaspete și sigure.

   Magazinul online de pește "Dalmors Grup" știe ce aveți nevoie pentru o dietă echilibrată. Proprietățile utile ale peștilor și fructelor de mare vă vor ajuta să vă consolidați sănătatea. Fructe de mare și peștele noastre sunt mereu proaspete, din cauza livrărilor zilnice. Produsele marine de calitate și siguranță sunt ceea ce suntem mândri. Magazinul nostru online de fructe de mare și pește oferă o oportunitate de a le comanda la prețuri accesibile. Livrarea la timp este garantată. Cumparati si bucurati-va!


Ассортимент
Ассортимент
Ассортимент
Ассортимент
Ассортимент

ШИРОКИЙ АССОРТИМЕНТ

 • свежая и замороженная продукция;

 • рыба холодного и горячего копчения;

 • деликатесы;

 • соленные морепродукты;

 • вяленая рыбная продукция;

 • пресервы;


Наши Достижения
Наши Достижения
Наши Достижения
Наши Достижения
Наши Достижения

Наши Достижения


Producere
Producere
Producere
Producere
Producere
Producere

Producere


Территория предприятия DALMORS GRUP.
Территория предприятия DALMORS GRUP.
Территория предприятия DALMORS GRUP.
Территория предприятия DALMORS GRUP.
Территория предприятия DALMORS GRUP.
Территория предприятия DALMORS GRUP.
Территория предприятия DALMORS GRUP.

Teritoriul intern al fabricii de pește DALMORS GRUP. Intrarea pe teritoriul fabricii noastre de pește.

 

Oficiul Chişinău

 

    Chisinau, str. Uzinelor 11 A

   +373 (22) 47 33 44 

    +373 (22) 42 15 24 

    +373 (22) 47 10 84

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Vineri: 8:00 – 17:00

    Simbata: 8:00 – 14:00


Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi