fructe de mare
Fish
Market

Cum să cumpărați

POLITICA ON-LINE MAGAZINULUI ÎM,,DALMORS-GRUP,,SRL

 

c/f   1006600028706   c/TVA  0305351

mun. Chişinău, str.Calea Basarabiei, 42,

BC ”Moldindconbank” SA c/b MOLDMD2X

c/d MD96ML000000022512091116

tel: 47-10-84   fax: 42-15-24

e-mail: info@dalmors-grup.md

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magazinul on-line (Fish-Market.md sau FishMarket.md sau Dalmors-Grup.md) – este un serviciu de vânzări on-line.

Achiziționarea produsului are loc la comanda acestuia pe site-ul magazinului on-line.
 

Adresa magazinului on-line (Fish-Market.md sau FishMarket.md sau Dalmors-Grup.md):or. Chișinău, str. Uzinelor 11 «А»

Programul de lucru : de la 8:00 până la 17:00 – ( Luni - vineri )

Număr de contact: +373-22-421-524

 

               Autorizația magazinului on-line(Fish-Market.md):

ÎM,, Dalmors-Grup,,SRL în calitate de “Vânzător” se obligă să vândă, iar “Cumpărătorul”, fie acesta o persoană fizică sau juridică, se obligă să cumpere și să achite peștele și produsele de mare (în continuare Produsele), conform comenzii.

               Condițiile de vânzare ale produsului:

 • Cumpărătorul se înregistrează pe site-ul Companiei, sau își introduce datele sale de contact (o singură dată), și posibilitățile de plasare și livrare a produselor.
 • Când completați datele destinatarului, asigurați-vă, că acestea sunt complete și autentice. În cazul în care nu puteți indica adresa dumneavoastră sau numele, prenumele și patronimicul destinatarului, vă rugăm să ne informați numaidecât despre aceasta contactându-ne prin intermediul unui apel telefonic sau a unui mesaj pe adresa noastră electronică. “Vânzătorul” nu poartă răspundere pentru livrarea efectuată cu întârziere din cauza lipsei datelor complete ale destinatarului.
 • Plasați comanda pe site și o transmiteți operatorului.
 • Operatorul va accepta comanda și va concretiza masa și suma estimative a produsului.
 • După aceasta operatorul va contacta Cumpărătorul și va confirma comanda ajustată.
 • După ce are loc confirmarea verbală, operatorul va transmite pe adresa Cumpărătorului comanda actualizată. Comanda este transmisă în depozit unde va fi colectată și transmisă Cumpărătorului.
 • După primirea comenzii și bonului, Cumpărătorul se va asigura de calitatea produsului și va efectua o decontare în contul Vânzătorului.
 • La adresa indicată livrării, bunul poate fi recepționată de către o persoană autorizată de către Cumpărător, menționată anterior de către Cumpărător prin intermediul unui apel telefonic Magazinului on-line(Fish-Market.md).
 • Termenul de livrare în raza orașului (Chișinău) are loc în aceeași zi dacă comanda a fost efectuată până la orele 12:00, și ziua următoare dacă comanda a fost efectuată după orele 12:00. Orice livrare este efectuată de către transportatorii noștri de bunuri.
 • După efectuarea livrării, bunurile nu pot fi returnate.
 • Suma minimă a unei comenzi este de 300 de lei.
 • Dacă suma comenzii este mai mare de 500 de lei, atunci livrarea în raza orașului Chișinău este gratis. Dacă suma comenzii este mai mică de 500 de lei, atunci prețul livrării va constitui 50 de lei.
 • Prețul final al comenzii este constituit din costul produselor, inclusiv TVA și costul livrării, dacă aceasta este prevăzută în comandă.

 

  Calitatea produsului trebuie să corespundă GOST-ului și altor acte normative. Livrarea bunului este efectuată de către Vânzător.

  Cantitatea produselor și suma comenzii este coordonată între Cumpărător și operatorul Magazinului on-line(Fish-Market.md): ÎM “Dalmors-Grup” SRL.

  Toate disensiunile și litigiile vor fi soluționate conform Legislației Republicii Moldova.

 

               Securitatea datelor cu caracter personal.        

Navigarea și achitarea pe site-ul www.Dalmros-Grup.md are loc într-un mod de securitate maximă datorită protocolului HTTPS și confidențialitate certificatului SSL.

 

               Proprietatea intelectuală.

Conținutul și design-ul site-ului www.Dalmors-Grup.md , precum și toate materialele și informațiile ce au legătură directă cu acesta, utilizate în orice mod: articole, design, ș.a.m.d. aparțin lui ÎM,,Dalmors – Grup,,SRL, acționarilor săi și se află sub protecția legii Proprietății Intelectuale. Se interzice a utiliza, efectua sau permite cuiva să utilizeze materialele site-ului www.Dalmors-Grup.md fără o confirmare în formă scrisă a acționarilor ÎM,,Dalmors-Grup,, SRL.

Se permite crearea link-urilor pe site-ul www.Dalmors-Grup.md, care poartă un caracter limitat și neexclusiv, până în momentul în care această acțiune nu va expune ÎM,,Dalmors-Grup,, SRL într-o poziție denigratoare, deranjantă, insultatoare sau înșelătoare.

Dacă aveți întrebări referitor la Proprietatea Intelectuală, vă rugăm să vă adresați la următoarea adresă electronică: info@dalmors-grup.md

 

                Înregistrarea utilizatorului

  Accesul pe site-ul www.Dalmors-Grup.md are loc gratis și fără necesitatea de înregistrare în calitate de utilizator. Totodată pentru a putea utiliza unele din serviciile prezentate pe site, precum: cumpărarea bunurilor, recepționarea scrisorilor de pe site-ul www.Dalmors-Grup.md, sau chiar verificarea stării comenzii, atunci este necesar să vă înregistrați pe site-ul www.Dalmors-Grup.md sau să introduceți datele dumneavoastră o singură dată. Înregistrarea presupune în sine acceptarea termenilor și condițiilor lui www.Dalmors-Grup.md, precum și cu politica de confidențialitate a organizației.

  Conform termenilor și condițiilor specificate acestea pot fi modificate periodic, de aceea vă rugăm să urmăriți modificările. În cazul în care dumneavoastră nu sunteți de acord cu acestea, aveți dreptul de a nu utiliza serviciile www.Dalmors-Grup.md .

  Site-ul www.Dalmors-Grup.md nu eliberează bunurile sale persoanelor care nu au atins vârsta de 18 ani. www.Dalmors-Grup.md își rezervă unilateral, dreptul de a bloca contul unui utilizator pentru a modifica sau șterge informația link-urilor, imaginilor sau chiar de a refuza distribuția bunurilor la discreția sa.

 

               Politica de confidențialitate.

  La înregistrarea pe site-ul www.Dalmors-Grup.md este necesar să indicați o serie de date personale precum: numele, prenumele, adresa electronică și altele, care să ne permită să vă identificăm ca utilizator al site-ului nostru și să permitem prelucrarea comenzii dumneavoastră. În afară de aceasta pentru a vă subscrie pentru a primi toate știrile și notificările ale site-ului www.Dalmors-Grup.md , este necesar să indicați adresa dumneavoastră electronică activă. Această informație va fi utilizată doar în scopurile pentru care această informație a fost colectată și cu care dumneavoastră ați fost de acord. Datele personale nu pot fi transmise sau vândute persoanelor terțe.

  În conformitate cu Legea nr. 133 a Republicii Moldova de la data de 08.07.2018 orice subiect al datelor personale are dreptul de acces la datele personale, dreptul la intervenție cu privire la datele personale, dreptul de a nu se identifica sub influența unei decizii personale, precum și accesul la justiție. În afară de aceasta dumneavoastră mai aveți dreptul de a protesta contra prelucrării datelor dumneavoastră personale, sau să cereți ștergerea acestora. În cazul în care datele dumneavoastră personale nu sunt corecte, vă rugăm să ne informați despre aceasta cât mai curând posibil. Pentru utilizarea drepturilor Dumneavoastră, ne puteți transmite o cerere la adresa noastră electronică info@dalmors-grup.md. Deasemenea Dumneavoastră aveți dreptul să vă adresați în instanța de judecată.

 

               Prețurile.   

   Cu excepția cazurilor când este prevăzut altceva, prețurile bunurilor reprezentate pe site-ul www.Dalmors-Grup.md sunt prețurile oficiale care includ și TVA. Prețul final de comercializare poate depinde și de Producător sau Distribuitor, sau prețul se bazează pe prețurile utilizate în sectorul dat de activitate al Companiei. Prețul final de comercializare nu este numaidecât cel mai atractiv de pe piața sectorului dat indiferent de produs sau sezon.

 

                Recenzii, comentarii, articole și altele

   Utilizatorii site-ului www.Dalmors-Grup.md pot scrie recenzii, comentarii, propuneri, ofere întrebări, plaseze articole și alte tipuri de materiale până în momentul în care conținutul acestora:

 - nu este de natură ilegală, nu încalcă normele legislative, nu poartă un caracter ofensiv sau obscen și nu încalcă dreptul la confidențialitate și proprietate intelectuală;

 - nu conține viruși de computer, publicitate și articole politice care incită sau provoacă la violență, ură, care cheamă la intoleranță a minorităților religioase, rasiale sau sexuale.

Pentru a lăsa o recenzie, comentariu sau propunere nu aveți dreptul să utilizați o adresă electronică inactivă cu informație eronată. www.Dalmors-Grup.md își rezervă unilateral dreptul, dar nu este obligat de a șterge, corecta sau urmări conținutul informației plasate pe site de către utilizator.

 

               Situațiile de forță majoră

  “Vânzătorul” nu poartă răspundere pentru întârzierea, erorile, livrarea nu în termenii condiționați, care nu depinde direct de acesta, precum și nu poartă răspundere pentru orice defecte tehnice care intervin la fel nu din cauza “Vânzătorului” (lipsa conexiunii la rețeaua de internet, rețeaua telefonică, virușii computerului, accesul neautorizat la resursele server-ului, erorile operaționale, precum și cazurile de forță majoră prevăzute de legislația Republicii Moldova).

 

               Publicitatea

  Pe paginile site-ului www.Dalmors-Grup.md, este plasată publicitatea serviciilor și bunurilor “Vânzătorului”, precum și serviciile și bunurile ce aparțin persoanelor terțe. Utilizând site-ul www.Dalmors-Grup.md , acceptând termenii, condițiile și politica de confidențialitate, dumneavoastră automat sunteți de acord să primiți mesaje cu caracter comercial.

 

               Plângerile de încălcare a Legii proprietății intelectuale.

  www.Dalmors-Grup.md respectă dreptul la proprietatea privată a persoanelor terțe. În cazul în care identificați pe site-ul www.Dalmors-Grup.md informație ce încalcă Legea respectivă, vă rugam să ne trimiteți o notificare pe adresa noastră electronică info@dalmors-grup.md sau să ne contactați prin intermediul unui apel telefonic.

 

               Legea aplicabilă

   Activitatea site-ului www.Dalmors-Grup.md , are loc conform Legislației Republicii Moldova, în special conform Legii nr. 284 de la 22.07.2018 privind comercializarea on-line și Legea nr. 105 de la 13.03.2018 privind protecția consumatorilor și executarea obligațiunilor contractuale. Termenii și condițiile livrării mărfurilor de pe site-ul www.Dalmors-Grup.md sunt aprobate cu respectarea legislației Republicii Moldova.

   În cazul încălcării legislației, litigiul este soluționat în decurs de 30 de zile prin examinarea plângerilor de către directorul Companiei SRL “Dalmors–Grup”, însă dacă litigiul nu a fost soluționat în termenii stabiliți, atunci litigiul părților va fi soluționat în instanță.

 

               Prezentarea propunerilor

   SRL,, Dalmors-Grup,, își rezervă unilateral dreptul de modificare a politicii de prețuri și a politicii tehnice prezentate pe site-ul www.Dalmors-Grup.md fără notificare prealabilă. Datele tehnice poartă un caracter informațional și nu reprezintă în sine obligațiuni contractuale. Unele imagini plasate pe site sunt prezentate în calitate de prezentare și pot diferi de produsul real.

 

               Sfaturi privind produsele vânzătorului

 Este necesar de a se conforma condițiilor de păstrare indicate pe etichetă.

 

               Respectarea garanțiilor

Calitatea bunurilor este verificată de către Cumpărător în momentul achiziționării.

 

               Accesul la date. 

  Utilizatorul poate primi accesul la datele sale personale prin intermediul numelui de utilizator și a parolei, și își exercită dreptul de a-și modifica datele sale personale în orice moment. Scopul înregistrării este confirmarea achiziționării dumneavoastră pe site și livrarea bunurilor comandate, precum și informarea utilizatorului referitor la promoțiile, ofertele speciale și alte scopuri publicitare.

 

               Obligațiile.  

  Utilizatorul nu are nici o obligațiune în momentul înregistrării și își poate exercita dreptul de accesare, corectare sau anulare a înregistrării sale, prin transmiterea unui mesaj Departamentului de Deservire al Clienților pe adresa noastră electronică: info@dalmors-grup.md

 

               Procedura de returnare sau schimb:

  Produsele alimentare achiziționate în magazinul de pe site-ul www.Dalmors-Grup.md  (pește, produse din pește, produse de mare) nu pot fi returnate.

 

               Adresele magazinelor de vânzare cu amănuntul ÎM,,Dalmors-Grup,, SRL:

  Dacă doriți să achiziționați pește, produse din pește, produse de mare exclusiv în magazinele de vânzare cu amănuntul, atunci suntem bucuroși să vă deservim în magazinele de pe următoarele adrese:

 

Vă așteptăm în magazinele noastre:

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №2 Chişinău

    mun.Chisinau, str. Uzinelor 11 A

   +373 (22) 42 98 49 

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Vineri : 7:30 – 19:30

    Simbata : 8:00 – 17:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №5 Chişinău

    mun.Chisinau, str. Piata D. Cantemir 1

   +373 (60) 00 33 87

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Simbata : 9:00 – 21:00

    Duminica : 9:00 – 19:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №6 Chişinău

    mun.Chisinau, str. Calea Basarabiei 42

   +373 (62) 16 21 21 

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Vineri : 8:30 – 19:00

    Simbata – Duminica : 8:30 – 17:00

--------------------  -----------------------

   FISH MARKET    №4 Chişinău

    mun.Chisinau, str. Valea Bicului 5/1

   +373 (68) 38 44 48 

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Vineri : 9:00 – 16:00

    Simbata : 9:00 – 14:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №10 Chişinău

    mun.Chișinău, șos. Hâncești 60/4

  +373 (22) 85 70 13

  dalmors-grup@mail.ru

  Luni - Duminica : 8:00 – 20:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №11 Chişinău Aerport

    mun.Chisinau, Aerport str. Dacia 62

  +373 (60) 98 22 29

  dalmors-grup@mail.ru

   Luni – Duminica: 9:00 – 21:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №8 Orhei

    or.Orhei,  str. C.Negruzzi, 9 A 

   +373 (62) 10 16 54

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Vineri : 7:30 – 18:00

    Simbata – Duminica : 7:30 – 17:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №7 Ungheni

     or.Ungeni, str. M. Sadoveanu, 13 B

   +373 (69) 76 68 77

    dalmors-grup@mail.ru

    Luni – Duminica : 8:30 – 19:00

---------------  ------------------

   FISH MARKET    №9 Bălţi

    or.Bălți, str. N. Iorga 6/1

  +373 (69) 88 54 44

  dalmors-grup@mail.ru

  Luni – Duminica : 7:30 – 21:00

---------------  ------------------

 

 

 

Cum să cumpărați Cum să cumpărați Cum să cumpărați Cum să cumpărați Cum să cumpărați Cum să cumpărați Cum să cumpărați