fructe de mare
Fish
Market

Peste proaspat de vanzare in Moldova

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra pește proaspăt, ați ajuns la destinația corectă. În magazinele noastre specializate puteți găsi mereu pește proaspăt la cele mai avantajoase prețuri. Noi vă oferim cel mai proaspăt pește și cele mai delicioase fructe de mare! Peştele este alimentul perfect, din punct de vedere a volumul de substanțe nutritive. Când vă puneți întrebarea unde pot cumpăra pește proaspăt, nu stați mult pe gânduri și accesați site-ul magazinului nostru. La noi găsiți mereu cel mai proaspăt pește.

Condiții de pastrare

Peştele este un produs alimentar uşor asimilat, datorită conţinutului său bogat în grăsimi, proteine și apă, de aceea peștele proaspăt comercializat în magazinele Dalmors-Grup este alegerea cea mai corectă. Prin peşte proaspăt destinat consumului alimentar se subînţelege de regulă peştele răcorit şi neprelucrat. Pentru comercializarea în această stare, peştii trebuie să fie complet sănătoşi.

Cum curățăm corect peștele proaspăt

  • Când curățăm pește avem nevoie de un cuțit bine ascuțit de o mănușă de zale și de multă răbdare.
  • Peștele se ține cu mâna stânga de cap (se pune în căușul palmei), iar cu mâna dreapta tragem efectiv cuțitul pe sub solzi de la coadă la cap (lama cuțitului la unghi de 40-45 grade). La peștii mari (peste 2 kg) repetăm operația după fiecare rând de solzi desprinși. Așa nu o să înprăștiem solzii prin toată casă.
  • Se taie capul lângă operculi (circular să nu pierdem din carne) după care se taie pe burtă până la orificiul anal. Se eviscereaza după care se spală bine cu apă rece. Se poate lasă capul să ararte mai bine în farfurie, dar atunci tăiem capul în lungime (pe partea burții) și scoatem bronhiile.
Pește ambalat Pește ambalat Pește ambalat Pește ambalat Pește ambalat Pește ambalat Pește ambalat